Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@04:53:20 GMT

بیشتر شکایت به آموزش و پرورش برای چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۸۷۶۳

بیشتر شکایت به آموزش و پرورش برای چیست؟

ایسنا/بوشهر رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و دبیر ستاد ثبتنام آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: بیشتر شکایات ما در اداره کل فصلی است و در ۶ ماه اول سال صورت می‌گیرد که شامل موضوعاتی مربوط به ثبتنام و درخواست‌های انتقالی همکاران و مدارس غیر دولتی است.

احمد قاسمی روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران عنوان کرد: ارتباط بین ما و رسانه‌ها هر  چه بیشتر اتفاق بیفتد بهتر بوده و یک ارتباط دو سویه مفید است، این ارتباط هم به نفع آموزش و پرورش و هم به نفع جامعه هست یعنی در واقع رسانه‌ها وظیفه انتقال حقایق و مسائل جامعه را به ما داشته و نیز وظیفه انتقال پاسخ ما به جامعه را نیز می‌کشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قاسمی افزود: البته به نظر می‌رسد که این ارتباط در جامعه کم است که اگر خوب صورت گرفته بود، مقام معظم رهبری دست روی جهاد تبیین نمی‌گذاشت.

وی خاطرنشان کرد: من انتظارم از رسانه این است که در دو بعد کار کنند، یک بعد چالش ها، مسائل و مشکلات ما را ببینند و نیز دغدغه‌ها و مشکلات جامعه را به ما انتقال دهند و بعد دیگر نیز این است که راهکارهایی نیز به ما ارائه بدهند.

رئیس اداره ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش استان گفت: ضعفی که ما الان در جامعه داریم تا حدی ضعف آگاهی مردم از قوانین است، خوشبختانه حقوق شهروندی، دبیرخانه امور شهروندی در همه دستگاه‌ها راه اندازی شده، و در اداره آموزش و پرورش هم راه اندازی شده است. یعنی الان فضای این اطلاع رسانی و آگاهی آماده شده که باید از آن استفاده کرد.
 
روند ثبتنام مدارس

قاسمی عنوان کرد: در زمینه ثبت نام مدارس، امور مربوط به آن از همان خرداد شروع شد، برای بررسی مشکلات و مسائل مربوط به ثبتنام، ما امسال ۳۱ اردیبهشت اولین جلسه را برگزار کردیم، و بعد از آن، بررسی و بومی سازی فرآیند ثبتنام شروع شد، به هر حال دو سال دوره کرونا بوده و مدارس آمادگی لازم را نداشتند و در زمینه تجهیزات قطعا کمبودهایی داشتیم، بنابراین تیم‌های نظارتی تشکیل شده و تا الان که اینجا هستم ما روزانه سامانه هایمان را رصد می‌کنیم که تا الان از ۱۹۲۰ مدرسه، ۱۹۱۴ مدرسه توسط تیم‌های بازرسی ما بازدید شدند.
از نظر فعال کردن بارکد و ثبت نظر سنجی اولیا استان بوشهر امسال اول شده است. از نظر بازرسی نیز جز ۳ استان برتر کشور شده ایم. 

بوشهرِ شبه جزیره، کمبود مدرسه دارد

قاسمی در زمینه ثبت‌نام بر اساس محدوده جغرافیایی خاطرنشان کرد: بوشهر شبه جزیره است و کمبود زمین وجود دارد از طرف دیگر، چون مرکز استان است مهاجرت به آن نیز بالاست، به همین خاطر تراکم نسبی دانش آموز در مدارس مرکز استان در بوشهر خیلی زیاد است، ما در بوشهر مدارس عادیمان نیز همان روزهای اول ثبتنامشان پر می‌شود. اولیا مراجعه می‌کنند و می‌گویند ما در محدوده جغرافیایی هستیم، حرف آن‌ها درست است، ولی وقتی مدرسه دارای دو کلاس و تعداد ۷۰ دانش آموز ظرفیت دارد، کاری نمی‌توان کرد.
 
راستی آزمایی محدوده جغرافیایی

وی در زمینه جعل قولنامه توسط اولیا برای ثبتنام دانش آموز در مدرسه مورد نظر، عنوان کرد: ما ملزم کردیم که آدرس‌ها را راستی آزمایی کنند تا محدوده‌های جغرافیایی مشخص شود و حق کسی ضایع نشود. البته خطای انسانی هم وجود دارد؛ و وظیفه ماست این خطاها و این شکایات را پیگیری کنیم. از انجمن اولیا و مربیان نیز خواهش کرده ایم که با مدیر و معاون در این زمینه همکاری کنند. البته باز هم می‌گویم خطا و اشتباه وجود دارد.

هزینه کتاب و بیمه حق است

وی در پاسخ به خبرنگار ایسنا در زمینه اینکه همچنان مردم برای هزینه ثبتنام گلایه مندند عنوان کرد: ما همین دیروز از یکی از شهرستان‌ها شکایتی را داشتیم و تا امروز در حال بررسی آن بوده ایم که امروز گزارش آن را نوشتم که جریان پرداخت هزینه ۱۰۰ هزار تومان، تقریبا ۸۷تومان برای ثبتنام کتاب و ۹۰۰۰ تومان برای بیمه است. ولیِ دانش آموز شاکی بود که چرا مدیر اجبار به پرداخت ۱۰۰ هزار تومان کرده است، و ما در سامانه پاسخ دادیم که هیچ تخلفی نبوده و این ۱۰۰ هزار تومان حق است.

وی در ادامه گفت: بیشتر شکایات ما در اداره کل فصلی است و در ۶ ماه اول سال صورت می‌گیرد که شامل موضوعاتی مربوط به ثبتنام و درخواست‌های انتقالی همکاران و مدارس غیر دولتی است. در ۶ ماهه دوم  شکایات مربوط به برخوردهای  مدیر و معلمان است که خوشبختانه شیب این نوع شکایات بخاطر آگاهی نزولی بوده و کم شده است.

پروژه مهر

وی به پروژه مهر اشاره کرد و گفت: ما توانسته ایم از طریق پروژه مهر تجهیزات با مبلغ حدودی ۲۰،   ۳۰ میلیارد تومان بودجه را با همکاری سازمان برنامه و بودجه و استانداری و وزارت متبوع این بدست آورده و بعد از یکی دو سال درشرایط کرونا که نتوانسته بودیم تجهیزات خوبی تهیه کنیم این تجهیزات خریداری شده و راهی مدارس ۱۸ گانه استان در شهریورماه می‌شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آموزش و پرورش دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۸۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۵۰۵ معلم جدید در کردستان

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان گفت: مهر ماه امسال هزار و ۵۰۵ معلم جدید در آموزش و پرورش کردستان جذب خواهند شد. - اخبار استانها -

هاشم ناظمی‌جلال در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج از جذب یک هزار و 505 معلم جدید در آموزش و پرورش کردستان خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر 24 هزار فرهنگی در استان مشغول فعالیت هستند اما در برخی حوزه‌ها دچار کمبود نیرو هستیم.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته یکهزار و 200 معلم جذب آموزش و پرورش استان شدند، گفت: اول مهرماه امسال نیز از طریق آزمون استخدامی ماده 28 حدود 406 نفر خانم و 759 نفر از آقایان؛ جمعاً 1065 نفر جذب آموزش و پرورش کردستان خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان افزود: 340 نفر هم از طریق دانشگاه فرهنگیان، ورودی‌های سال 99 فارغ‌التحصیل و جذب آموزش و پرورش خواهند شد، امیدواریم با جذب و ورود این معلمان جدید، چالش کمبود معلم مرتفع شود.

رفع مشکل بیمه و حقوق معلمان مدارس غیردولتی

وی با اشاره به توجه دولت به وضعیت معیشتی معلمان؛ درباره رتبه‌بندی معلمان تصریح کرد: به منظور ارتقای کیفیت صلاحیت‌های حرفه‌ای و بهبود معیشت فرهنگیان، رتبه‌بندی معلمان پس از وقفه 11 ساله در دولت سیزدهم اجرا و در این راستا بیش از23 هزار کردستانی شامل این طرح شدند.

ناظمی‌جلال همچنین درباره عملکرد مدارس غیر دولتی عنوان کرد :حدود 8 درصد از دانش‌آموزان استان در این مدارس مشغول به تحصیل هستند و عملکرد و فعایت آنها هم زیر نظر آموزش و پرورش است. این معلمان مشکلاتی دارند که اخیراً در مجلس شورای اسلامی خبرهای خوبی از بهره‌مندی این افراد از مزایای بیمه و حقوق داده شده که پس از تصویب نهایی جهت اجرا ابلاغ و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: امیدواریم با اجرای این قانون، مشکلات معلمان مدارس غیر دولتی استان نیز برطرف شود.

انتهای پیام/481/.

دیگر خبرها

  • حق انتقاد از معلمان را به رسمیت بشناسید
  • حقوق معلمان از کارکنان دولت بیشتر شد؟
  • جذب ۱۵۰۵ معلم جدید در کردستان
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی
  • شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال‌ نمایش خانگی و درخواست توقف پخش آن
  • شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال‌ نمایش خانگی
  • آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد
  • آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد
  • شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی